maanantai 20. kesäkuuta 2011

MURUA RINNAN ALLE...


Luomupossun kyljyksiä kanttarellisoosilla ja varhaisperunoilla




Uunilohta spelttirisotolla, fenkolilla ja sitruunakastikkeella




Poronkäristys puikulamuusilla karpaloiden ja maustekurkun kera




Kevätkukonpoikaa spelttipedillä




Peurapaistia kermaperunoilla ja kanttarellisipulihöystöllä




Karitsanpaistia keitinperunoilla kera kanttarellisoosin ja karpalohyytelön




Karitsanpotkaa imelletyllä perunalaatikolla ja kanttarellisoosilla



 
                               Siikaa korvasienimuhennoksen ja varhaisperunoiden kera



Ainahan ei tarvitse mennä "merta edemmäs kalaan", ravintolaillallisille, kun vaan käärii hihansa ja pistää padat porisemaan ihan omassa keittiössään.

3 kommenttia:

  1. Piiiiiiaaa!!!! Mie oon laihiksella, kello on nyt 22.53 ja mulle tuli hillitön nälkä. Otan taksin ja tuun teille, syömäääään!

    VastaaPoista
  2. Sulla on ilmeisesti joku hyvä kanttarellikätkö jossain ;-) Ihanaa Piia Ihanaa!!! serkut täällä vesi kielellä. A & S

    VastaaPoista
  3. Lounasaika ja illat ovat erinomaisia ruokapostausaikoja. Laihduttajille tämmöinen "kiusaaminen" kylläkin kuin puukkoa haavassa kääntäisi - ymmärrän.
    Hyvät on juu sienikätköt metsissä... hihii!

    VastaaPoista