maanantai 19. syyskuuta 2011

MARS MARKKINOILLE!



Viime viikonvaihteessa vietettiin Saariston Sadonkorjuujuhlaa ( http://www.skordefest.fi/ ) . Lauantaina Kemiön torilla oli markkinat ja minäpä reippaana tyttönä olin varannut sieltä itselleni toripaikan.

Keittiössämme oli kolmena päivänä kunnon leipomomeininki! Kaikki leivoin mitä olin suunnitellutkin... pakkasin ja omin pikkukätösin vielä rusetitkin rutistelin.                                                                                                                                                   



Saaristolaislimppuja




Kuivattuja omenoita



Omenapiiraita




Kanelipikkuleipiä





Putiikki pystyyn ja sitten eikun torimuijana hihat käärien myyntihommiin.









Sää oli mitä parhain ja ihmisiä oli paljon liikkeellä. Torilla oli hyvä, rento tunnelma haitarimusiikin soidessa taustalla. Myynnissä oli paljon lähituotteita: lihaa, kalaa, omenoita, omenamehua, leivonnaisia, vihanneksia ja juureksia sekä käsitöitä.



Markkinaväkeä viihdytti myös iloisen reipas Arne Alligaattori. Show sai yleisöä jammailemaan vauvasta vaariin ja saavutti iloisuudellaan varmasti takarivin totisimmankin suun hymyyn.














Kotiin päästyäni olin kahisevan rahalippaani kanssa väsynyt mutta onnellinen. Suuresti minua ilahduttivat päivässä myös kaikki ihanat ihmiskohtaamiset... kiitokset kaikille suurenmoisesta päivästä!

3 kommenttia:

  1. Onpas sinulla kiva blogi! Leipomukset näyttivät herkullisilta, niistä olisi mukava saada reseptit. Myös saarenne tapahtuma vaikutti tosi idylliseltä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti. Täytyypä muuten tehdä reseptipostauksiakin tässä joku päivä.

    VastaaPoista